bojmir Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Mój pierwszy post więc witam Wszystkich. Jaki to plecak może ktoś podpowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloki Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Ojj... tak szybko bym z tym niemieckim sierściuchem nie startował. Strasznie dziwny jak dla mnie juz patrząc po pierwszym zdjęciu.Ewidentne odstępstwa w:- hakach szelek- szyciu skóry- mocowaniu szelek do plecakaZrób proszę zdjęcia: klapy głównej, wnętrza i popatrz czy nie ma bicia w miejscu oznaczonym przeze mnie na czerwono. Zrób też zdjęcia tym dwóm miejscom które zaznaczyłem znakiem zapytania.Pierwszy raz się szczerze z czymś takim spotykam.P.S.Gratuluję... pomimo, iż jest to Twój pierwszy post bez problemu opanowałeś tę jakże ciężką sztukę dodawania zdjęć, wiele osób ma z tym problem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojmir Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Na 99% to nie siersciuch, znajomi z łódzkiej grupy eksploracyjnej podpowiadali,że to może być czechosłowacki przejęty przez wehrmacht. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojmir Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 j.w Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojmir Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 bardzo dziwna konstrukcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojmir Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 zdjęcia szczegółów Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojmir Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 j.w Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojmir Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 jakby belgijski Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojmir Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 chyba wszystko. Na zaznaczonym przez kloki czerwonym kole nie ma bić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojmir Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Mój pierwszy post więc witam Wszystkich. Jaki to plecak może ktoś podpowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 niemiecki sierściuch.poszukaj bić na paskach i pokaż go z przodu i środka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloki Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 i wszystko pięknie się wyjaśniło :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
bojmir
Mój pierwszy post więc witam Wszystkich. Jaki to plecak może ktoś podpowie?
13 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.