żeton Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 Witam, mam pytanko co można powiedzieć na podstawie tej fotografii? mam na mysli to czy jest to zdjecie powojenne czy wcześniejsze bo chyba nic wiecej ine mozna powiedziec... POzdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
razdwatrzy5 Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Wygląda mi na powojenne, dla porównania dodaję przedwojenne zdjęcie mojego Dziadka.pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek419 Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Wyglada na przedwojenne.Dużo mógłby powiedzieć kolor weżyka,oraz guziki przy mundurze.pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
żeton Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Tez mi sie wydaje ze przedwojenne. A z kolorem wężyka bedzie ciężko:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
razdwatrzy5 Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Sporo o zdjeciu może powiedzieć stan zachowania, rodzaj papieru, technika wykonania i inne elementy, łatwiej było by ocenić gdyby jakość reprodukcji była lepsza.pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
żeton
Witam, mam pytanko co można powiedzieć na podstawie tej fotografii? mam na mysli to czy jest to zdjecie powojenne czy wcześniejsze bo chyba nic wiecej ine mozna powiedziec... POzdro
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.